Voorstellen

Meer over Mijzelf

Vibha

vibha-therapeut-zwolleSinds 1985 ben ik mij gaan verdiepen in verschillende werkvormen om dichter bij mijn gevoel te komen.

Dit mondde uit in het volgen van diverse opleidingen op alternatief, spiritueel en natuurgeneeskundig gebied. Als basis heb ik een erkende therapeutische beroepsopleiding Neo Hypnotherapie gevolgd.

Aanvullend heb ik mij verder geschoold in: Spirituele Healing, EMDR, Bach Bloesem Remedies, HSP-training, Familieopstellingen, Mindfulness en Mediumschap & Spirituele Ontwikkeling. Hiernaast heb ik de opleiding Algemeen Maatschappelijk Werk gevolgd.

Door de opleidingen en mijn ervaring als maatschappelijk werkster in de vrouwenopvang is mijn eigen ontwikkeling zich steeds verder gaan verdiepen.

Als ik dacht door een proces heen te zijn gegaan kwam er wel weer iets nieuws op mijn pad waar ik niet omheen kon. Ik heb dit proces intens doorleefd. Zo kreeg ik steeds meer contact met mijn eigen kracht, mijn eigen ik.

In de loop van dit leerproces ontdekte ik dat ik hoog sensitief ben. Ik kreeg contact met de kwaliteiten van helderhoren, helderweten en heldervoelen. Om deze kwaliteiten als eigen kwaliteiten te zien en ze bewust in te zetten moest ik eerst weer door een nieuw proces. Ik had een burn-out nodig om bewust te worden van de volle betekenis van hoogsensitiviteit met alle voordelen maar vooral met de nadelen en valkuilen. Dit resulteerde in het volgen van een HSP training.

Tijdens mijn ontwikkeling kwam ik op een punt om een nieuwe naam aan te nemen. “Vibha” betekent innerlijk licht. Dit is mijn innerlijke bron waar ik steeds meer contact mee krijg. Deze bron staat in verbinding met de uiterlijke bron, de kosmische bron waar ik uit kan putten tijdens een therapie behandeling.

Mijn naam heb ik ingezet voor mijn praktijk omdat ik mezelf als taak heb gegeven om anderen contact te laten maken met hun eigen innerlijke bron, hun innerlijke licht.

                                               Samen vormen wij een onuitputtelijke bron van licht en liefde

 

 

 

Als je na het lezen van mijn website geïnteresseerd bent geraakt, hoop ik je in mijn praktijk te mogen verwelkomen.