Wat is Spirituele Healing?

– de verbinding tussen lichaam, gevoel, denken en essentie/ziel
– de relatie tussen spirituele ontwikkeling en de dagelijkse praktijk

Er wordt gebruik gemaakt van inzichten en ervaringen uit meerdere tradities.

 

Zie ook de informatie op pagina Werkwijze

 

Voor wie is een Spirituele Healing behandeling zinvol?

Er kunnen momenten in je leven komen waarop je jezelf afvraagt: “Is dit het nou”?  Dit gaat vaak samen met gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid en onrust. Als je niet uitkijkt kom je in gevoelens van ontevredenheid, slachtofferrol of je krijgt lichamelijke klachten. Het kan ook zijn dat je het moeilijk vindt om contact met jouw eigen gevoel te maken, of met jouw eigen lichaam.

Wat is het resultaat van een Spirituele Healing behandeling?

Tijdens een Healing sessie ga ik contact maken met jouw energie. Dit kunnen de Chakra’s zijn of andere energiepunten op of om het lichaam. Door mijn heldervoelen, helderhoren en helderweten kan ik blokkades opsporen. Een blokkade is een samenklontering van energie die bestaat uit onverwerkte emoties.

In de loop van iemands leven hoopt deze energie zich steeds meer op. Door energiepunten met elkaar te verbinden, zowel fysiek als energetisch krijgt een blokkade een extra duwtje om weer te gaan stromen. De emoties die bij de blokkade horen kunnen tijdens de behandeling of de hier opvolgende dagen loskomen. Een healing werkt dus nog een tijdje door.

Als de vastgezette energie weer mag stromen kom je in contact met jouw eigen unieke kwaliteiten, je werkelijke Ik zonder alle maskers en overlevingsmechanismen. Dit heeft tot gevolg dat je anders in het leven gaat staan. Het contact met de buitenwereld verandert omdat je niet meer bezig hoeft te zijn met hoe de ander over jou denkt. Je hebt contact met jouw eigen bestaansrecht, innerlijke kracht, jouw eigenwaarde en liefde voor jezelf.

Het Spirituele gedeelte van de Healing is het bewustwordingsproces dat op gang komt, door samen te kijken naar wat er op psychologisch en spiritueel gebied gebeurt. Wat is de oorzaak, dat jouw energie op een bepaalde manier is geblokkeerd? Wat wil je niet voelen of herinneren? Welke denkpatronen en vooroordelen heb je jezelf eigen gemaakt en klopt dit nog in je huidige leven?

Spirituele Healing werkt heel subtiel wat betekent dat je fysiek niet altijd iets hoeft te voelen. Op een diepere laag ontlaadt jouw lichaam zich en dit heeft weer een domino effect op andere blokkades in jouw energieveld.