Heb je een klacht

Vibha Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie

 

Heb je een klacht over de behandeling van Vibha?

Als gecertificeerd Natuurgeneeskundig Therapeut ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT). Ik houd me aan de beroepscode van deze vereniging . Hierin staan regels over privacy, geheimhoudingsplicht en de omgang met andere zorgverleners.

De vereniging heeft een klachtenreglement en beschikt over een onafhankelijke klachtenfunctionaris en een onafhankelijk tuchtcollege.
Lees meer over de klacht- en tuchtregeling op de site van het LVNT.

 

 

 


Ik werk op basis van vertrouwen, openheid en wederzijds respect.

Ben je ontevreden over de behandeling, dan bespreek ik dit graag met je. Kan of wil je dit niet met mij bespreken, klik dan op bovenstaande afbeelding van de LVNT voor behandeling van uw klacht. Komt u er dan nog niet uit , dan kunt terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris van de S.C.A.G. door op onderstaande logo van de S.C.A.G. te klikken

Stichting Complementaire Gezondheidszord S.C.A.G

 

Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidzorg

Heb je nog vragen?  Bel of  stuur mij een mailtje!