Ervaringen van cliënten bij Vibha Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie

Ik heb een aantal cliënten gevraagd om iets te schrijven over hun ervaringen in mijn praktijk, zodat je een beter beeld krijgt van mijn hulp. Mocht je jouw ervaring ook willen delen, dan stel ik dat zeer op prijs!

Ik weet nog niet zo heel erg lang dat ik hoogsensitief ben. Toen ik er achter kwam, vielen er wel een hoop kwartjes want ik was al een tijd zoekende met wat er met mij aan de hand was. Aan de ene kant heel prettig dat het nu een naam heeft maar aan de andere kant ,als man zijnde, best lastig als je altijd geleerd hebt om je gevoelens en je kwetsbaarheid niet al te veel te tonen. Als man moest ik vooral niet te gevoelig zijn. Het was voor mij lastig om daarmee om te gaan en ook wel drempelverhogend om er hulp in te zoeken. Toch moest ik er wat mee, had ik hulp nodig om het beter te kunnen begrijpen in mezelf en om er beter mee om te kunnen gaan. Zo kwam ik bij Vibha terecht. Ik heb de training bij Vibha gevolg en ben zodoende 6 keer bij haar geweest. Het heeft mij zeker geholpen om meer mijn kracht te vinden en te voelen maar ook om deze langer vast te kunnen houden of zelfs op te roepen tijdens voor mij bruikbare momenten. Waar ik verder erg onder de indruk van was, was het feit dat ik tijdens de visualisaties op plekken ben geweest die ik nooit had kunnen bedenken. Ik heb contact gemaakt met mezelf in een ander leven en zodoende gezien waar beperkende gedachtes en patronen van nu vandaan komen. Ook ben ik bijvoorbeeld teruggegaan in de mannelijke generatielijn en daar de nodige belangrijke inzichten gedaan die me nu ontzettend helpen om gedachtes, gedrag en patronen van mezelf te snappen en hopelijk los te kunnen laten. Ik ben uiteindelijk heel blij dat ik de stap heb genomen Vibha om hulp te vragen
Een aantal jaren geleden heb ik ontdekt dat ik hoogsensitief ben. Oo help en nu? Ik heb het een tijdje laten bezinken en er weinig tot niets mee gedaan. Het beestje had een naampje, maar begeleiding had het niet. Ik bleef de zelfde persoon met dezelfde tekortkomingen (zo voelde het toen). Ik schoot er dus niets mee op. Ik had nog steeds het gevoel dat iedereen mijn leven bepaalde behalve ikzelf. Dat mijn leven een grote energiezuiger was i.p.v. een energiebron. Ik was alleen maar bezig met wat anderen vinden, denken en van mij verwachtten en ik wilde aan al die verwachtingen voldoen. En ik had heel sterk het gevoel dat ik niets kon, nergens goed in was en niets waard was. Afgelopen najaar was ik het zat. Het kon niet langer. Ik moest iets doen met die hoogsensitiviteit. Maar waar begin je. Dus de computer aan, naar google en zoeken maar. Binnen enkele seconden vond ik de link van Vibha. Ik wist het meteen. Zij had de oplossing, naar haar moest ik toe. We zijn nu 4 maanden en 8 sessies verder. Ik voel me een ander mens. Ik herken wat ik alle jaren gedaan heb en ik zie in hoe mooi de eigenschap hoogsensitiviteit is en hoe het in je voordeel kan werken. En vooral hoe je het op (voor mij) de juiste manier kan toepassen in je dagelijks leven. Dit alles heeft Vibha mij op een erg prettige manier laten inzien. We hebben veel gepraat en iedere keer contact gezocht met mijn eigen energie door bepaalde oefeningen te doen. Ze heeft me op een leuke en duidelijke manier uitgelegd wat HSP inhoud en een duidelijk beeld geschept van de mogelijkheden. Vibha, super bedankt! Ik zal nog vaak terug denken aan al onze trainingen! Deze training was geweldig om te doen en te ervaren! J. ter V.
Ik ben met plezier en nieuwsgierigheid naar elke HSP training gegaan. Ik kwam elke sessie uit met meer ruimte (in mijn hoofd) en met een soort van opluchting van (h)erkenning. Naast dat Vibha een warm en prettig persoon is, geeft ze je ook de juiste kennis en wijze lessen over HSP en over jezelf. Je leert mediteren maar er is ook ruimte voor vragen en diepgaande gesprekken. Door Vibha en haar training weet ik meer wie ik ben, waar ik bij hoor, wie ik kan zijn en weet ik meer dan ooit hoe belangrijk intuïtie en gevoel is. Vibha ontzettend bedankt. Jij zal nog veel mensen aanraken en redden. Dat weet ik zeker! A.B.
Ik heb behoorlijk wat voor de kiezen gehad de laatste tien jaar en werd altijd naar de geestelijke gezondheidszorg verwezen als het even niet lekker liep met mijzelf. Tot ik van steeds meer mensen te horen kreeg dat ik misschien wel hoogsensitief was. In eerste instantie wou ik er niets van weten maar gaandeweg kwam ik er achter dat het dus wel het geval was. Toen ik het voor mijzelf accepteerde ben ik ook eigenlijk gelijk bij Vibha terecht gekomen. Sinds ik bij haar ben geweest heb ik meer rust in mijn leven, komen prikkels minder hard binnen en in korte tijd heb ik mijzelf steeds beter leren kennen. Het heeft mij de kracht gegeven om dingen op te pakken die ik voorheen maar een beetje op beloop liet gaan, om vertrouwen te krijgen in mijzelf en dat sterkt mij elke dag nog weer in alle aspecten van mijn leven. H.V.
Vibha leerde me Tijd Voor Mijzelf in te plannen in combinatie met haar oefeningen ben ik zelfverzekerder en sterker geworden. Ik ben in staat beter mijn grenzen aan te geven, iets waar ik voorheen geregeld tegenaan liep. M.S.
Ik ben bij Vibha begonnen met de leergang HSP. Het is heel anders dan ik me had voorgesteld. Een eyeopener en eigenlijk zo simpel. Ik merk nu al een verandering en dat na 3 keer. Een aanrader voor iedereen die maar blijft malen. R.E.
Ik ben nu een aantal keren bij Vibha geweest voornamelijk om mijn vrouwelijke kant wat meer te ontwikkelen. Ik merkte dat dit een belangrijk thema voor mij was toen ik zwanger werd; je gaat richting een andere levensfase en staat o.a. stil bij hoe je bent opgevoed en welke opvattingen je mee hebt genomen die veelal van anderen zijn en niet echt van jezelf. Ik had behoefte om mezelf opnieuw te ontdekken en mijn eigen opvattingen en ideeën. Ook kwam ik in emotionele zin meer valkuilen tegen dan voor mijn zwangerschap. Zo wilde ik graag met iedereen rekening houden en was het ineens moeilijker om mijn grenzen goed aan te geven en kwam ik meer negativiteit tegen van mezelf. Op verschillende manieren hebben we hier aandacht aan besteed en heb ik bruikbare tips en adviezen gekregen om dichter bij mezelf te kunnen blijven. Ik heb minder last van wat anderen eventueel zouden kunnen denken en wordt hier minder door beïnvloed. Dit zijn wel punten waar ik op moet blijven letten. We hebben daarnaast ook iets erg leuks gedaan. Ik heb onder begeleiding van Vibha contact gemaakt met mijn nog ongeboren baby. Dit was erg indrukwekkend en vervolgens merkte ik dat ik dit zelf thuis ook kon doen. Daardoor ben ik regelmatig aan het kletsen geweest met mijn baby en nog steeds. Sindsdien lijkt de baby ook veel meer aanwezig. Ik heb mezelf daarnaast meer kunnen verdiepen en ontwikkelen op spiritueel gebied. Dat is voor mij ook een waardevolle aanvulling in mijn dagelijks leven. M.M.
Ik had al van alles geprobeerd voor ik bij Vibha kwam. Toen bleek dat ik hoogsensitief ben viel het kwartje bij mij. Ik begreep ineens waarom ik altijd zo onzeker was. Alles viel op zijn plek. Alleen al het weten gaf mij heel veel rust. Ik ben nu veel zekerder van mijzelf. T.vd B.