Agenda Activiteiten Overzicht  Vibha Therapie Zwolle

Vergoeding consulten 

Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de consulten bij een LVNT-therapeut via aanvullende verzekeringspakketten. Aan de overzichtslijst kunnen geen rechten worden ontleend. Staat uw verzekeraar niet op de lijst, of twijfelt u. Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

De vergoeding staat los van uw eigen risico, wat inhoud dat u geen eigen risico hoeft te betalen. In principe heb je geen verwijzing van je huisarts nodig, omdat de vergoeding onder de aanvullende verzekering valt.
Vergoedingen overzicht 2023 *LNVT therapeuten*

HSP “Training” 

De individuele HSP “training” bied je handvatten om met je hoogsensitiviteit om te gaan op een manier waarbij je geen last maar juist voordeel hebt aan je eigenschap. Het traject is er op gericht om op een zeer praktische manier te leren omgaan met externe prikkels, gevoelens en emoties. Te leren structureren, grenzen stellen, effectief te communiceren en Bewust-te-Zijn in het hier en nu. Hierdoor kun je hoogsensitiviteit integreren en bewust inzetten in je dagelijkse leven.

Verdere zijn de volgende individuele behandelingen mogelijk:

EMDR behandeling, Familieopstellingen, Life coaching, Zingeving en Spirituele Healing

Op afspraak. Prijs: € 80,00 per behandeling
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie te Zwolle.

HSP vervolg  “training” (in klein groepsverband)

*** Tijdens de beperkingen rondom corona vervalt de groepsbijeenkomst. ***

Mensen die de HSP “training” hebben gevolgd, krijgen de mogelijkheid om maandelijks te blijven oefenen. Dit is dan in groepsverband waardoor de oefening nog sterker werkt. Tijdens deze bijeenkomsten ga ik de oefening uitbreiden met andere energetische meditaties.

Datum: uitnodiging per mail.

Tijd: 14:00 tot 16:00 uur. Prijs: € 20,00 per bijeenkomst.

Graag per bijeenkomst doorgeven of je deel wilt nemen.